Servicii

Psihoterapie adulţi

De cele mai multe ori apelăm la un psihoterapie atunci când ne găsim în situaţii de criză, sau când întâmpinăm dificultăţi în a ne gestiona propriile emoţii, gânduri şi comportamente. Psihoterapia este un demers care ne ajută să trăim o viaţă echilibrată şi  ne fructificăm la maximum potenţialul.

Psihoterapie copii

Specialiştii din Centrul RISE au calificări profesionale pentru psihoterapia copilului, adolescentului şi a familiei, precum şi o vastă experienţă în lucrul cu diferite tulburări ale ariilor dezvoltării: emoţionale, cognitive, sociale. Serviciile includ evaluare și intervenție pentru probleme specifice.

Psihoterapie adolescenţi

Adolescența este o perioadă dinamică, plină de schimbări și provocări. Problemele emoţionale ale adolescenţilor pot constitui factori de risc pentru evoluţia lor ulterioară, iar consecinţele pe termen lung pot avea un impact major asupra echilibrului lor psiho-emoţional, dar şi asupra vieţii lor.

Evaluare psihologică

Evaluarea psihologică reprezintă examinarea felului în care funcționează psihicul. Orice proces terapeutic începe cu o evaluare. Prin ședințe interactive, într-un spațiu securizant copilul/adolescentul se poate exprima liber.

Logopedie

Logopedia are rol în prevenirea sau corectarea tulburărilor de vorbire, limbaj și comunicare. Logopedia are rol și în restabilirea echilibrului emoțional și în dezvoltarea unei personalități armonioase.

Consiliere parentală

Consilierea parentală este un serviciu de suport psihologic adresat părinţilor, atât pentru a susţine terapia individuală a copilului, cât şi pentru a susţine creşterea personală a părintelui. 

Terapie
de familie

Terapia de familie este un proces de schimbare in care se implica doi sau mai multi membrii ai unei familii. Acest serviciu este oferit familiilor cu copii intre 3-20 ani. 

Cursuri dezvoltare
socio-emoţională

Cursurile sunt dedicate copiilor şi adolescenţilor cu vârste între 4-16 ani. Scopul acestora este de a lucra si îmbunătpţi abilităţile socio-emoţionale şi pe cele adiacente acestora.

Supervizare profesională

Supervizarea profesională este un serviciu adresat psihologilor clinicieni in supervizare si psihoterapeuţilor care doresc să îşi îmbunătăţească practica. Supervizarea are scopul de a oferi suport profesional din partea unui practician mai experimentat unui practician aflat in formare sau la inceputul practicii